torsdag 22. september 2011

Kansas state fair


Jupp, Kansas stat fair eller "the fair" har vært i by'n, 10 dager. Dette er en type "Seljords marknaden" X10 om du vet hva det er. Dette er vært år og det er konserter og tivoli å mest av alt en hel hau med fritert mat...



Norske Kathrine, meg,tyske Christina! <3
jepp... dette prøvde vi. "Deep fried Oreo's".. Ikke en bankers! Det rant av fett å en kunne nesten ikke smake selve oreoene en gang. 



Melinda's deep fried cookie dough! <3

"Deep fried Cookie dough" on the other hand, var supe duper godt!! på bildet ovenfor ser de egentligt syykt ekkelt ut men tru meg (!!) dette var avhengigende godt!

En av dagene var jeg med Johncie, Christina, Melinda og Mack til lunch på IHOP (International House Of Panckaes.) Der fikk jeg meg Chocolat Chip panckaes, de var super mektige men også skremmende gode! Dette var noe jeg så absolutt ville sett på som dessert da, men neida. Amerikanerne spiser dette til frukost. Når vi fikk dette servert var det med (som dere ser) en liten svart skål med iskrem (trodde jeg), så det første jeg gjorde var å stappe gaffelen min ned i og smake. Dette viste seg for og være smør, og jeg holdt på å brekke meg! Stor porsjon med kun smør i munnen, ikke til og ambefale! 

 Tirsdag var vi på Darius Rucker konsert! Jeg og Don, vi "jobbet" så vi fikk det gratis. Det vi gjorde var og spørre de som gikk opp og ned trappene forbi oss om de visste hvor de skulle sitte, vis ikke forklarte vi dem hvor. Dette gjorde vi i begynnelsen av konserten og satt og nøt resten! :)

The fair fra "the faris wheel" pariser hjulet :P

Maria, Drit kul jente fra Johncie's church!
 På Kansas State fair har de alt fra geiter til dromedarer! haha! :D

 Dette er altså Kathrine som virkelig ville ha et kosedyr. Så her slår hun alt hun kan med sine norske muskler, haha! Hun kom ikke lengre opp enn til 10 men premi fikk hun!! :D

Kathrine kjøper seg amercan cupcake! (som ikke smakte noe spesielt godt, just sayin' )
Josh (bror til johncie) og søstrene (ikke søstrene til Johncie, virkelig innviklet) on the big slide!

JENTESPEIDER'N! We Can Do It!! Hahaha! Måtte ha bilde av denne, håper alle mine jenter hjemme ser denne!! :D

Søndag jobbet vi på en av aktivitetene (?) det var mulig å gjøre at the fair. the Zip line! Dette var veldedighets arbeid i sammenheng med "Chritians on campus", en gruppe jeg, Johncie og Christina er med i. Nedenfor ser dere et bilde av hva vi gjorde (vi tok av selene.)

Tidligere på dagen var vi på fair'en med de andre utvekslingsstudentene fra ICES, organisasjonen min her i USA. Denne gjengen besto av meg, fire tyskere å en mexikaner.
Vi fant en type vannpark aka. en plass med mange fontener som sprutet litt i ny og ne. Vi lekte oss litt i den som de barna vi er inni oss (A). Det som skjer på dette bilde er at Anton (krulltoppen) bar Christina på en vannsprute ting og akkurat i det han satte henne ned sprutet vannet og hun ble kjempe våt haha! Det var veldig morsomt, og hun gikk med to jakker (en foran og en bak) knyttet rundt livet en stund etter dette til de tørket.
 Her er vi på en annen konsert, disse gutta kaller seg Big Time Rush. Vis du som meg aldri har hørt om dem, her er noen fakta:
1. De har et show på Nicelodeon.
2. Denne serien debuterte mai 2010, og Nicelodeon kjente en hau med penger på den.
3. De er fire unge menn på 20, 21, 22 og 22 år.
4. Gjennomsnittlig alder på fans er 10-15år (jenter ofc.)

Og her er siste dagen på Fair'en, nå er ALT borte. Det virker virkelig veldig tomt uten alle folka og tivoliet osv. men jaja.. det var veldig gøy så lenge det varte! :)

Nå er det sengetid for meg, i morgen er det biologi og matte test + at jeg, Christina, Kathrine (og muligens Caitlyn) skal på "The skating rink". En innendørs rulleskøytebane! :D Etterfulgt av Vampire Diaries (!!) kveld/sleepover her! :D + andre filmer også! Hyped! :D
Natta!

1 kommentar:

  1. Heeey, det var tungt... og den kom faktisk opp i 12 og det er halvveis! :) hoho

    SvarSlett